Home Ervaringen Nederland Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Mediums-nederland.nl


  Mediums uit Nederland voorspellen uw toekomst
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  mediums Daghoroscoop  Stier door  mediums Daghoroscoop  Tweelingen door  mediums Daghoroscoop  Kreeft door  mediums Daghoroscoop  Leeuw door  mediums Daghoroscoop  Maagd door  mediums
Daghoroscoop  Weegschaal door  mediums Daghoroscoop  Schorpioen door  mediums Daghoroscoop  Boogschutter door  mediums Daghoroscoop  Steenbok door  mediums Daghoroscoop  Waterman door  mediums Daghoroscoop  Vissen door  mediums
 
Maak een GRATIS medium-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen medium An
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze mediums in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze mediums uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek medium?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per medium uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een medium en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek medium nalezen.

Alle ervaringen die je op mediums-nederland.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze mediums uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze mediums hier te plaatsen.

     

  Kies een medium en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met medium An
  Ervaring met medium An
  Juist eventjes gebeld met An. Ik had geen zicht meer waar de dingen naartoe gingen. Bij deze door haar weer inzicht gekregen en mooie besluiten. Kan er weer verder mee. Geweldig hoe ze de dingen ziet en wat er komen gaat. Super xx.




Ervaring van A met medium An   Ervaring van A met medium An   Ervaring van A geplaatst op 7 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met An  


Ervaringen van bezoekers met medium An
  Ervaring met medium An
  Dank je wel voor het mooie consult.




Ervaring van karolien met medium An   Ervaring van karolien met medium An   Ervaring van karolien geplaatst op 26 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met An  


Ervaringen van bezoekers met medium An
  Ervaring met medium An
  Wat een lieve, warme, eerlijke en geduldige dame ben jij. Alles klopte dan ook van begin tot einde. Liefs Alley.




Ervaring van Alley met medium An   Ervaring van Alley met medium An   Ervaring van Alley geplaatst op 5 februari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met An  


Ervaringen van bezoekers met medium An
  Ervaring met medium An
  an stelt me gerust in bepaalde kwestie's waar ik over pieker. Ze geeft me goede tips hieromtrent. Wat ze zag was heel positief en ik kan nu weer allemaal loslaten. omdat ze zeker van is dat het goedkomt en ik me geen zorgen hoef te maken .




Ervaring van a met medium An   Ervaring van a met medium An   Ervaring van a geplaatst op 17 december 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met An  


Ervaringen van bezoekers met medium An
  Ervaring met medium An
  Ik ga opnieuw aan de slag met de tips van An omtrent diverse situaties. Het geeft moed om verder te gaan, en ik kan dit medium ook van harte aanbevelen.




Ervaring van Anoniem met medium An   Ervaring van Anoniem met medium An   Ervaring van Anoniem geplaatst op 9 oktober 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met An  


Ervaringen van bezoekers met medium An
  Ervaring met medium An
  An is een zeer positief ingestelde vrouw. en haar aanvoelen was zuiver en correct.
Ze legde de vinger direct op de juiste plaats. Zeer overtuigend, juiste inschatting. Toffe dame om raad aan te vragen.




Ervaring van xje met medium An   Ervaring van xje met medium An   Ervaring van xje geplaatst op 9 oktober 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met An  


Ervaringen van bezoekers met medium An
  Ervaring met medium An
  Bedankt lieve An,voor je fijne consult. je hebt me een gerust en fijn gevoel gegeven over de situatie.liefs van een tevreden klant.




Ervaring van VLINDER met medium An   Ervaring van VLINDER met medium An   Ervaring van VLINDER geplaatst op 1 oktober 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met An  


Ervaringen van bezoekers met medium An
  Ervaring met medium An
  Lieve An ik wil je hartelijk bedanken. Voor mezelf de kaartjes leggen lukt niet dat weet je dus. Al mijn vermoedens en wat ik zelf voel heb jij heel zuiver aangevoeld en allemaal bevestigd. Ik vind je een toppertje, je bent echt je 5 sterren waard hoor. Liefs Christelle. Heel erg bedankt voor je mooie bevestiging die ik al wist. Je zat er pal op.




Ervaring van rita met medium An   Ervaring van rita met medium An   Ervaring van rita geplaatst op 10 augustus 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met An  


Ervaringen van bezoekers met medium An
  Ervaring met medium An
  Zeer mooi consult .




Ervaring van Anouck met medium An   Ervaring van Anouck met medium An   Ervaring van Anouck geplaatst op 25 juni 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met An  


Ervaringen van bezoekers met medium An
  Ervaring met medium An
  Hele fijne positieve vrouw. die heel vlug in het verhaal zit en alle lichtpuntjes terug bij je brengt.




Ervaring van Marie met medium An   Ervaring van Marie met medium An   Ervaring van Marie geplaatst op 20 april 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met An  


Ervaringen van bezoekers met medium An
  Ervaring met medium An
  heerlijke positieve vrouw, voelt goed. houd u op de hoogte,x.




Ervaring van Julia met medium An   Ervaring van Julia met medium An   Ervaring van Julia geplaatst op 18 april 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met An  


Ervaringen van bezoekers met medium An
  Ervaring met medium An
  Haii An,

Heel erg bedankt voor de mooie consult. U bent erg begripvol, en ik zag het even niet zitten. u hebt mij goed kunnen helpen, en aangegeven dat het allemaal weer goed komt.




Ervaring van Bo met medium An   Ervaring van Bo met medium An   Ervaring van Bo geplaatst op 27 maart 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met An  


Ervaringen van bezoekers met medium An
  Ervaring met medium An
  Top An , het was weer geweldig.
Je bent zo goed , waanzinnig , een echte aanrader op deze lijn.
Ik ga je zeker weer bellen.
Kus Merel.




Ervaring van Merel met medium An   Ervaring van Merel met medium An   Ervaring van Merel geplaatst op 26 maart 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met An  


Ervaringen van bezoekers met medium An
  Ervaring met medium An
  lieve An,
Elke keer sta ik weer versteld van je antwoorden.Je vertelt dingen,die je niet kan weten.Je voorspellingen komen altijd uit
liefs Jannie , echt 5 sterren waard.




Ervaring van Jannie met medium An   Ervaring van Jannie met medium An   Ervaring van Jannie geplaatst op 22 maart 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met An  



 

Ervaring over onze mediums plaatsen

Home

Mediums-nederland.nl - ervaring schrijven over medium
 
  Kies een medium Kies een medium:  
  Waardering overmedium Waardering:          
  Naam voor Mediums-nederland.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Mediums-nederland.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met medium Uw ervaring:  
  Code medium Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Mediums-nederland.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Medium worden