Home Ervaringen Nederland Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Mediums-nederland.nl


  Mediums uit Nederland voorspellen uw toekomst
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  mediums Daghoroscoop  Stier door  mediums Daghoroscoop  Tweelingen door  mediums Daghoroscoop  Kreeft door  mediums Daghoroscoop  Leeuw door  mediums Daghoroscoop  Maagd door  mediums
Daghoroscoop  Weegschaal door  mediums Daghoroscoop  Schorpioen door  mediums Daghoroscoop  Boogschutter door  mediums Daghoroscoop  Steenbok door  mediums Daghoroscoop  Waterman door  mediums Daghoroscoop  Vissen door  mediums
 
Maak een GRATIS medium-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen medium Annelys
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze mediums in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze mediums uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek medium?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per medium uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een medium en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek medium nalezen.

Alle ervaringen die je op mediums-nederland.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze mediums uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze mediums hier te plaatsen.

     

  Kies een medium en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met medium Annelys
  Ervaring met medium Annelys
  Meer dan een jaar geleden sprak ik Annelys en enkele dagen geleden (05.2019) opnieuw. Annelys blijft me verbazen met haar inzichten. Zonder uitleg van mij weet ze zaken te duiden. Annelys is oa door haar sterk empatisch vermogen ook aangenaam om mee te praten. Haar moet je bellen voor concrete antwoorden en duidelijkheid.




Ervaring van Sarah met medium Annelys   Ervaring van Sarah met medium Annelys   Ervaring van Sarah geplaatst op 12 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Annelys  


Ervaringen van bezoekers met medium Annelys
  Ervaring met medium Annelys
  Mooi consult, dank je wel.




Ervaring van C met medium Annelys   Ervaring van C met medium Annelys   Ervaring van C geplaatst op 11 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Annelys  


Ervaringen van bezoekers met medium Annelys
  Ervaring met medium Annelys
  Dank u wel lieve Annelys.

Heb zojuist een fijn gesprek met u gehad. Ik moet meer gaan vertrouwen erin, hem compleet vertrouwen, gesprek aangaan en dan laat ik t op me afkomen. U heeft me een boost gegeven.

Liefs R.




Ervaring van R met medium Annelys   Ervaring van R met medium Annelys   Ervaring van R geplaatst op 23 maart 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Annelys  


Ervaringen van bezoekers met medium Annelys
  Ervaring met medium Annelys
  Heb u vandaag voor het eerst gesproken. Vond het fijn dat ik zelf niks hoefde te vertellen. De belangrijke dingen kwamen vanzelf naar boven. Aangezien ik dingen los aan laten ben, had ik niet verwacht dat mijn ex verloofde in mijn kaarten te zien zou zijn. Ik heb u beloofd het te laten weten.




Ervaring van Zondag met medium Annelys   Ervaring van Zondag met medium Annelys   Ervaring van Zondag geplaatst op 12 februari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Annelys  


Ervaringen van bezoekers met medium Annelys
  Ervaring met medium Annelys
  Heel bijzonder, erg helder en fijne inzichten over mijn kinderen. Wanneer de eerste voorspellingen uitkomen plaats ik een nieuwe getuigenis. Vertrouw erop.




Ervaring van O.S. met medium Annelys   Ervaring van O.S. met medium Annelys   Ervaring van O.S. geplaatst op 23 januari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Annelys  


Ervaringen van bezoekers met medium Annelys
  Ervaring met medium Annelys
  Van collega tot collega, je bent goed. Ziet zoals het is, en geeft fantastische raad. Ik heb er vertrouwen in. Je bent een aanwinst voor deze lijn, iemand die het doet vanuit haar hart. Mensen moeten jou bellen. Dikke knuffel en je hoort nog van me. Xxx.




Ervaring van Je collega met medium Annelys   Ervaring van Je collega met medium Annelys   Ervaring van Je collega geplaatst op 5 januari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Annelys  


Ervaringen van bezoekers met medium Annelys
  Ervaring met medium Annelys
  Lieve Annelys, bedankt voor het verhelderende consult. Is nu effe afwachten nog, maar laat het je zeker weten als het zo mag zijn.Nogmaals sorry voor de lijn die plots verbrak, groetjes .




Ervaring van Anoniem met medium Annelys   Ervaring van Anoniem met medium Annelys   Ervaring van Anoniem geplaatst op 8 oktober 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Annelys  


Ervaringen van bezoekers met medium Annelys
  Ervaring met medium Annelys
  Helaas zelden online. De oprechtheid en inzichten van Annelys helpen mij altijd om weer verder te gaan.




Ervaring van Jeannette met medium Annelys   Ervaring van Jeannette met medium Annelys   Ervaring van Jeannette geplaatst op 8 oktober 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Annelys  


Ervaringen van bezoekers met medium Annelys
  Ervaring met medium Annelys
  Ik wil je hartelijk bedanken voor de legging en de uitleg die je me gegeven hebt. U bent heel gedetailleerd en voelt enorm goed aan hoe de situatie is en verder gaat evolueren. Er is niemand die beter beschreven heeft tot hiertoe, hoe ik me voel en denk en me de bevestigingen gegeven heeft van de zaken die ik zo lang aan twijfelde. Gewoon super. Geen woorden voor nog vele dank en ik bel je zeker terug wanneer ik me geen raad meer weet.




Ervaring van Laila met medium Annelys   Ervaring van Laila met medium Annelys   Ervaring van Laila geplaatst op 3 april 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Annelys  


Ervaringen van bezoekers met medium Annelys
  Ervaring met medium Annelys
  Annelys, dankjewel voor je mailtje. En je heel erg bemoedigde woorden. Nu op naar die mooie toekomst die je voorspelde.




Ervaring van XXX met medium Annelys   Ervaring van XXX met medium Annelys   Ervaring van XXX geplaatst op 1 april 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Annelys  


Ervaringen van bezoekers met medium Annelys
  Ervaring met medium Annelys
  Lieve Annelys

Heb net je wijsheid toegepast zowel op men dochtertje als op mij. God wat een verademing duizend maak dank hiervoor. heb geloof ik men kleine meid terug xx.




Ervaring van zoewida met medium Annelys   Ervaring van zoewida met medium Annelys   Ervaring van zoewida geplaatst op 4 maart 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Annelys  


Ervaringen van bezoekers met medium Annelys
  Ervaring met medium Annelys
  Annelys is een grote aanwinst op deze lijn. ze heeft me vaak dingen voorspeld, die nu, enkele maanden later tot in het detail uitgekomen zijn. ongelooflijk. ik vind het nog steeds ongelooflijk.




Ervaring van karolien met medium Annelys   Ervaring van karolien met medium Annelys   Ervaring van karolien geplaatst op 28 september 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Annelys  


Ervaringen van bezoekers met medium Annelys
  Ervaring met medium Annelys
  Beste Annelys, je bent erg goed. Je bent vlot en zegt hoe het is, je bent een topper. Hopen dat alles uitkomt nu, regelmatige beller.




Ervaring van rosita met medium Annelys   Ervaring van rosita met medium Annelys   Ervaring van rosita geplaatst op 31 juli 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Annelys  


Ervaringen van bezoekers met medium Annelys
  Ervaring met medium Annelys
  Annelies is een echte aanrader, ze is heel vlot en rap in het praten. ze stelt je geen vragen maar zegt wat ze ziet, en het klopt. tot nu toe is zijn er al 3 dingen uitgekomen ik heb er alle vertrouwen in je bent voor mij echt super en als ik kon kreeg je van mij 10 sterren want je bent ze waard. van rosita.




Ervaring van rosita met medium Annelys   Ervaring van rosita met medium Annelys   Ervaring van rosita geplaatst op 20 juli 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Annelys  


Ervaringen van bezoekers met medium Annelys
  Ervaring met medium Annelys
  Lieve Annelys, na ons gesprek zojuist
ging ik buiten zitten en cirkelden er 3 roofvogels boven het huis van mijn ex. wonderbaarlijk.
Ik laat je weten als het zover is.
Liefs.




Ervaring van Anoniem met medium Annelys   Ervaring van Anoniem met medium Annelys   Ervaring van Anoniem geplaatst op 18 juli 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Annelys  


Ervaringen van bezoekers met medium Annelys
  Ervaring met medium Annelys
  Bedankt Lieve Annelys. je bent een echt TOPPERTJE.Liefs J.




Ervaring van J met medium Annelys   Ervaring van J met medium Annelys   Ervaring van J geplaatst op 18 juli 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Annelys  


Ervaringen van bezoekers met medium Annelys
  Ervaring met medium Annelys
  Annelies is een echte aanrader, ze is heel vlot en rap in het praten. En vooral HEEL belangrijk: ze stelt je geen vragen maar zegt wat ze ziet, en het klopt.
De voorspelling moet ik nog afwachten, maar heb er vertrouwen in.
Je bent echt goed Annelies.




Ervaring van Marie met medium Annelys   Ervaring van Marie met medium Annelys   Ervaring van Marie geplaatst op 27 juni 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Annelys  


Ervaringen van bezoekers met medium Annelys
  Ervaring met medium Annelys
  lieve Annelys,
hartelijk dank voor het gesprek. het was een fijn gesprek en je hebt me zeker opgebeurt. ik raad je zeker aan.




Ervaring van karolien met medium Annelys   Ervaring van karolien met medium Annelys   Ervaring van karolien geplaatst op 29 mei 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Annelys  


Ervaringen van bezoekers met medium Annelys
  Ervaring met medium Annelys
  Smiles. Ht. Dank . xoxo.




Ervaring van De zon .. met medium Annelys   Ervaring van De zon .. met medium Annelys   Ervaring van De zon .. geplaatst op 28 april 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Annelys  


Ervaringen van bezoekers met medium Annelys
  Ervaring met medium Annelys
  Snel en duidelijk. heel aangenaam persoon die weet waar ze t over heeft.
Zeker n aanrader.




Ervaring van johanna met medium Annelys   Ervaring van johanna met medium Annelys   Ervaring van johanna geplaatst op 27 maart 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Annelys  


Ervaringen van bezoekers met medium Annelys
  Ervaring met medium Annelys
  Bedankt voor het consult. Kort maar duidelijk groetjes.




Ervaring van Anoniem met medium Annelys   Ervaring van Anoniem met medium Annelys   Ervaring van Anoniem geplaatst op 27 februari 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Annelys  


Ervaringen van bezoekers met medium Annelys
  Ervaring met medium Annelys
  Beste Annelys, ik wil u zeker langs deze weg nog eens bedanken. Ik ken u ook al langer. Wel lieve mensen zoek je een wonder? zoek je een engel op aarde?. Zoek je hulp? dan kan ik jullie zeggen dat jullie goed zitten bij deze lieve dame. Wens jullie allen sterkte toe.
Lieve Annelys dank voor alles en eindelijk kom je naar buiten met je gaven. Proficiat en ik wens je veel succes liefde warmte en licht toe. Dikke dankbare levensknuffel van Patrici xxx.




Ervaring van patricia met medium Annelys   Ervaring van patricia met medium Annelys   Ervaring van patricia geplaatst op 11 februari 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Annelys  


Ervaringen van bezoekers met medium Annelys
  Ervaring met medium Annelys
  liefste Annelys, ik heb u daarjuist gesproken. En was heel lof over u, je hebt dingen vertelt die je niet kon weten. Ons gevoel zitten op dezelfde lijn en dat vind ik wel heel fijn om daar nog eens de bevestiging vab te krijgen. Ik heb heel veel vertrouwen in. Je bent heel zuiver en de mensen zullen zeker nog veel aan u hebben. Gr Lxx.




Ervaring van L met medium Annelys   Ervaring van L met medium Annelys   Ervaring van L geplaatst op 10 februari 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Annelys  



 

Ervaring over onze mediums plaatsen

Home

Mediums-nederland.nl - ervaring schrijven over medium
 
  Kies een medium Kies een medium:  
  Waardering overmedium Waardering:          
  Naam voor Mediums-nederland.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Mediums-nederland.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met medium Uw ervaring:  
  Code medium Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

1
 
 

       
  Copyright © 2008 -
Mediums-nederland.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Medium worden