Home Ervaringen Nederland Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Mediums-nederland.nl


  Mediums uit Nederland voorspellen uw toekomst
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  mediums Daghoroscoop  Stier door  mediums Daghoroscoop  Tweelingen door  mediums Daghoroscoop  Kreeft door  mediums Daghoroscoop  Leeuw door  mediums Daghoroscoop  Maagd door  mediums
Daghoroscoop  Weegschaal door  mediums Daghoroscoop  Schorpioen door  mediums Daghoroscoop  Boogschutter door  mediums Daghoroscoop  Steenbok door  mediums Daghoroscoop  Waterman door  mediums Daghoroscoop  Vissen door  mediums
 
Maak een GRATIS medium-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen medium Destiny
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze mediums in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze mediums uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek medium?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per medium uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een medium en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek medium nalezen.

Alle ervaringen die je op mediums-nederland.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze mediums uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze mediums hier te plaatsen.

     

  Kies een medium en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met medium Destiny
  Ervaring met medium Destiny
  Lieve Destiny, Je bent voor mij echt Geweldiggg. Zo eerlijk, zuiver en betrouwbaar. Je hebt mij de vertrouwen weer terug kunnen geven in mijn situatie. Onze gesprekken zijn altijd gezellig, maar je adviezen zijn vooral leerzaam. Op deze manier wil ik je nogmaals hartelijk bedanken dat je op mijn pad bent gekomen. Liefs W.




Ervaring van . met medium Destiny   Ervaring van . met medium Destiny   Ervaring van . geplaatst op 2 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Destiny  


Ervaringen van bezoekers met medium Destiny
  Ervaring met medium Destiny
  U bent een supervrouw. RESPECT.
Laat u weten wat er gaat gebeuren

R.




Ervaring van R met medium Destiny   Ervaring van R met medium Destiny   Ervaring van R geplaatst op 8 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Destiny  


Ervaringen van bezoekers met medium Destiny
  Ervaring met medium Destiny
  Lieve Destiny, bedankt voor je reading van gisteren. Goed gesprek met je gehad, hopelijk loopt alles zoals in je kaartlegging.




Ervaring van X met medium Destiny   Ervaring van X met medium Destiny   Ervaring van X geplaatst op 5 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Destiny  


Ervaringen van bezoekers met medium Destiny
  Ervaring met medium Destiny
  Dankjewel voor het fijne gesprek, en je eerlijke antwoorden hier kan ik wat mee.

Liefs N.




Ervaring van N met medium Destiny   Ervaring van N met medium Destiny   Ervaring van N geplaatst op 20 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Destiny  


Ervaringen van bezoekers met medium Destiny
  Ervaring met medium Destiny
  WoW, zo onder de indruk.
Zonder iets te zeggen kon jij zeggen dat ik al jaren stilsta en dat ik eindelijk ga oogsten ivm een man. Het is afgesproken door onze zielen.
Wat jij voelt .voel ik al tijdje.
Jij bent fantastisch en je zegt alles met zoveel kracht dat ik zeker weet dat je gelijk hebt.
Je moet het zelf even ervaren want deze dame zegt heel veel op korte tijd.
Dat reisje die je zag met hem voel ik ook al een tijdje aankomen.
Destiny je hebt mij ontroerd en Ik moest er bijna van wenen toen je zei dat ik eindelijk ging oogsten.
Lieverd je bent vijf sterren waard.
Liefs van de Belgische dame met haar zielverwant (dan weet je wel wie ik ben).




Ervaring van Saartje met medium Destiny   Ervaring van Saartje met medium Destiny   Ervaring van Saartje geplaatst op 1 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Destiny  


Ervaringen van bezoekers met medium Destiny
  Ervaring met medium Destiny
  Lieve Destiny
Helaas kon ik u niet bedanken, maar ik ben blij dat ik u gesproken heb. Super bedankt voor uw mooie reading . Tot snel.


X
MelS.




Ervaring van MelS met medium Destiny   Ervaring van MelS met medium Destiny   Ervaring van MelS geplaatst op 26 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Destiny  


Ervaringen van bezoekers met medium Destiny
  Ervaring met medium Destiny
  Wat een fantastisch mens ben jij, super super goed medium. je hebt mij zoo verbaasd . Jij bent echt meer dan 5 sterren waard. Dikke knuffel van mij xxx.




Ervaring van Songul met medium Destiny   Ervaring van Songul met medium Destiny   Ervaring van Songul geplaatst op 16 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Destiny  


Ervaringen van bezoekers met medium Destiny
  Ervaring met medium Destiny
  Wat een leuke vlotte voorspelling, super lieverd. Jij bent top, was er echt door ontroert, echt het heeft mij geraakt. Ik heb er ook echt vertrouwen in dat al het moois onze weg op komt. Bedankt lieve Destiny, liefs Carine.




Ervaring van Carine met medium Destiny   Ervaring van Carine met medium Destiny   Ervaring van Carine geplaatst op 14 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Destiny  


Ervaringen van bezoekers met medium Destiny
  Ervaring met medium Destiny
  Wanneer kan ik U weer bereiken.




Ervaring van etienne met medium Destiny   Ervaring van etienne met medium Destiny   Ervaring van etienne geplaatst op 14 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Destiny  


Ervaringen van bezoekers met medium Destiny
  Ervaring met medium Destiny
  Lieve Destiny , excuses voor de abrupte beeindiging van het gesprek. Ik heb heel veel aan het gesprek gehad, ook al was het van korte duur. Ii herken heel veel dingen, en omdat ik je eerder een keer heb gesproken weet ik dat ik je kan vertrouwen. Ik ga nu meteen aan de slag met je tip Hopelijk weet je wie ik ben. Xxx .




Ervaring van Anoniem met medium Destiny   Ervaring van Anoniem met medium Destiny   Ervaring van Anoniem geplaatst op 13 februari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Destiny  


Ervaringen van bezoekers met medium Destiny
  Ervaring met medium Destiny
  In een woord GEWELDIG. Bel Destiny. she is the Best.




Ervaring van Monique met medium Destiny   Ervaring van Monique met medium Destiny   Ervaring van Monique geplaatst op 28 januari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Destiny  


Ervaringen van bezoekers met medium Destiny
  Ervaring met medium Destiny
  Wederom heb je mij de kracht gegeven om te blijven geloven. Het los te laten voor nu. Ik zal me nu vooral blijven focussen op mezelf en ga er vanuit dat het allemaal goed komt. Ik laat het oude in het verleden en zal je zeker berichten wanneer de voorspellingen zijn uitgekomen. Nog bedankt voor je wijze en liefdevolle reading. Groetjes Priscilla.




Ervaring van Priscilla met medium Destiny   Ervaring van Priscilla met medium Destiny   Ervaring van Priscilla geplaatst op 28 januari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Destiny  


Ervaringen van bezoekers met medium Destiny
  Ervaring met medium Destiny
  WOW , wat een ervaring. Desteny vandaag op 20/1 opnieuw mogen spreken. Zonder dat ze wist wie ik was, kreeg ik exact dezelfde legging als een tijd geleden. Dit was echt een kippenvel moment. Zuiverder dan Destiny kan het niet worden volgens mij. Enkel de dingen die ondertussen zijn uitgekomen, kwamen niet meer naar boven. Enorm bedankt om je zuivere gaven zo te willen delen. Ik heb er alle vertrouwen in. Veel liefs. Ps: bedankt voor de boekentip.




Ervaring van Annoniem met medium Destiny   Ervaring van Annoniem met medium Destiny   Ervaring van Annoniem geplaatst op 20 januari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Destiny  


Ervaringen van bezoekers met medium Destiny
  Ervaring met medium Destiny
  Lieve Destiny,
Ik heb de kans gekregen om je in de nacht van vrijdag op zaterdag 12/1 te mogen spreken. Ik was werkelijk enorm onder de indruk. Op dat moment zelf, maar nu 2 dagen verder nog steeds. Ik had nog al gebeldmet collega's van je. en ieder heeft zen kwaliteiten. maar wat jij kan en doet is werkelijk ongeloofelijk. Vind het heel jammer dat ik je niet eerder heb leren kennen, maar misschien is het nu wel goed moment ervoor. Je doet veel meer dan enkel zuivere voorspellingen ( waarvan ik zelfs ondertussen al resultaat heb mogen zien), je zet me ook helemaal in men kracht en hebt werkelijk een mentaliteitswijziging kunnen bekomen vr me. ik heb het even laten bezinken, maar merk dat ik door jou inzichten en hulp het nu ook echt anders zie en voel. Ik voel me werkelijk verlicht.
Ik wil je enorm bedanken voor je zuivere voorspellingen, maar ook voor de kans die je me gegeven hebt om me nu na lange tijd terug gewoon te kunnen ontspannen en terug meer te kunnen genieten van alles. Voorheen was het makkelijker gezegd dan gedaan, met jou hulp lukt het me nu ook echt.

Heel moeilijk om in woorden te omschrijven hoe bijzonder je bent met je gave en je lange ervaring, maar ik gun het echt iedereen om zichzelf een gesprek met u cadeau te doen. Dit moet je gewoon ervaren.

Heel hard bedankt voor alles. Voor je voorspellingen, voor je betrouwbare realistische hoop die je me geeft, en voor het gegeven dat je me terug hebt kunnen kunnen laten voelen hoe het voelt om terug echt rustig met vertrouwen de toekomst tegemoet te gaan. Dank je wel.

Veel liefs
E.




Ervaring van E met medium Destiny   Ervaring van E met medium Destiny   Ervaring van E geplaatst op 13 januari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Destiny  


Ervaringen van bezoekers met medium Destiny
  Ervaring met medium Destiny
  Destiny al een aantal keer gesproken. Aantal dingen zijn uitgekomen. Ze is consistent in haar readings. Een echte aanrader.




Ervaring van R met medium Destiny   Ervaring van R met medium Destiny   Ervaring van R geplaatst op 27 december 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Destiny  


Ervaringen van bezoekers met medium Destiny
  Ervaring met medium Destiny
  Destiny is naar mijn mening de beste van deze site. Ik ben relatief ervaren op meerdere sites en met meerdere helderzienden. En ik heb in een jaar nog niet zo een verhelderend en goed gesprek gehad. Positiviteit + eerlijkheid en openheid. Een schatje is het ook en leuk on mee te praten. Dankjewel Destiny voor de tips over mijn tweelingsziel, zonet.




Ervaring van Anoniem met medium Destiny   Ervaring van Anoniem met medium Destiny   Ervaring van Anoniem geplaatst op 17 december 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Destiny  


Ervaringen van bezoekers met medium Destiny
  Ervaring met medium Destiny
  Lieve destiney .
Super bedankt voor u mooie woorden en de hele mooie uitleg. En bedankt voor de mooie reading
Ik ga u advies opvolgen en zeer zeker kijken wat u zei.

Vriendelijke groet Meisje dat u raad gaat opvolgen .




Ervaring van Anoniem met medium Destiny   Ervaring van Anoniem met medium Destiny   Ervaring van Anoniem geplaatst op 10 september 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Destiny  


Ervaringen van bezoekers met medium Destiny
  Ervaring met medium Destiny
  Lieve Destiny,
Het gesprek was echt wauw. Jij bent echt de zon.
De manier hoe je alles overbrengt is echt een gave. En het klopt. Voorspellingen komen uit.
Bij mij is het uitgekomen en dat wil ik delen.
Dankje Destiny .




Ervaring van anoniem met medium Destiny   Ervaring van anoniem met medium Destiny   Ervaring van anoniem geplaatst op 4 september 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Destiny  


Ervaringen van bezoekers met medium Destiny
  Ervaring met medium Destiny
  Verbinding verbroken, geen tijd meer gehad om je te bedanken. Wow, wat zag/voelde jij alles goed, precies hoe de situatie momenteel is, de beschrijving van hem, mij, de processen waar we in zitten.
En natuurlijk blij met de bevestiging dat dit de man van mijn leven is, want zo voel ik het ook. Tijd, geduld en vertrouwen.Super bedankt voor het fijne consult. A.




Ervaring van Anoniem met medium Destiny   Ervaring van Anoniem met medium Destiny   Ervaring van Anoniem geplaatst op 31 augustus 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Destiny  


Ervaringen van bezoekers met medium Destiny
  Ervaring met medium Destiny
  Net een heerlijk gesprek gehad met Destiny. Wat een topper zeg. Ze vraagt totaal geen info maar zegt toch precies wat er op het moment speelt. Dat mijn zwangerschap boven kwam vond ik al helemaal bijzonder. Bedankt Destiny en tot binnenkort.




Ervaring van D met medium Destiny   Ervaring van D met medium Destiny   Ervaring van D geplaatst op 24 juli 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Destiny  


Ervaringen van bezoekers met medium Destiny
  Ervaring met medium Destiny
  Wat een vrouw. Destiny zal ik zeker nog een keer bellen. Erg onder de indruk. Bedankt voor uw consult en uw adviezen.




Ervaring van E. met medium Destiny   Ervaring van E. met medium Destiny   Ervaring van E. geplaatst op 16 juli 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Destiny  


Ervaringen van bezoekers met medium Destiny
  Ervaring met medium Destiny
  Ik heb Destiny al paar keer gebeld, een aantal van haar voorspellingen zijn al uitgekomen. Ze is een lieve dame met no nonsense, komt snel tot de kern. Ga haar zeker nog bellen. Een echte aanrader.




Ervaring van wendy met medium Destiny   Ervaring van wendy met medium Destiny   Ervaring van wendy geplaatst op 17 juni 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Destiny  


Ervaringen van bezoekers met medium Destiny
  Ervaring met medium Destiny
  Heb je voor de 2e X gebeld en je hebt hetzelfde bevestigd. Je legt het allemaal zeer goed en duidelijk uit met een liefdevolle stem. Fijn om horen dat ik de juiste weg was ingeslagen, heb terug meer kracht en moed. Telkens voor het slapen gaan ga ik zeker doen wat je gezegd hebt. Bedankt voor je licht en liefde en kracht. Een liefdevolle knuffel wil ik je geven als dank A+.




Ervaring van A. met medium Destiny   Ervaring van A. met medium Destiny   Ervaring van A. geplaatst op 10 juni 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Destiny  


Ervaringen van bezoekers met medium Destiny
  Ervaring met medium Destiny
  Was een leuke en helder gesprek .precies war ik voelde.




Ervaring van M met medium Destiny   Ervaring van M met medium Destiny   Ervaring van M geplaatst op 8 mei 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Destiny  


Ervaringen van bezoekers met medium Destiny
  Ervaring met medium Destiny
  Duidelijk, eerlijk, gedetailleerd.
Bedankt .




Ervaring van Gaby met medium Destiny   Ervaring van Gaby met medium Destiny   Ervaring van Gaby geplaatst op 26 februari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Destiny  


Ervaringen van bezoekers met medium Destiny
  Ervaring met medium Destiny
  Lieve destiny, wat is het toch heerlijk om met jou te praten, ik ga geduld hebben en hoop dat de mooie voorspelling uitkomt. Maar daar heb ik alle vertrouwen in. Dankjewel lieve destiny. De beller van zo net. Veel liefs l.




Ervaring van Tweelingziel met medium Destiny   Ervaring van Tweelingziel met medium Destiny   Ervaring van Tweelingziel geplaatst op 23 februari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Destiny  


Ervaringen van bezoekers met medium Destiny
  Ervaring met medium Destiny
  Bedankt voor je mooie legging, advies en woorden.
Heel bijzonder en loepzuiver.
Lieve en warme groetjes van een muzikale anoniempje.




Ervaring van Anoniem met medium Destiny   Ervaring van Anoniem met medium Destiny   Ervaring van Anoniem geplaatst op 6 februari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Destiny  


Ervaringen van bezoekers met medium Destiny
  Ervaring met medium Destiny
  Destiny ik heb je al een paar keer gebeld. je heb zo een goede kracht in je ,en die mee geeft .dank je daar voor. grjs geert.




Ervaring van geert met medium Destiny   Ervaring van geert met medium Destiny   Ervaring van geert geplaatst op 2 februari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Destiny  


Ervaringen van bezoekers met medium Destiny
  Ervaring met medium Destiny
  helemaal super.alleen was ik alweer aan de 10 minuten.
groetjes en bedankt.




Ervaring van eva met medium Destiny   Ervaring van eva met medium Destiny   Ervaring van eva geplaatst op 31 januari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Destiny  


Ervaringen van bezoekers met medium Destiny
  Ervaring met medium Destiny
  Ik bel Destiny al een tydje door myn ongeduld na tyd ander medium geprobeerd.

Helaas voelde niet goed de antwoorden v andere collega

Terug bij Destiny ze krygt me altyd rustig meer in myn kracht kom ik te staan en kryg meer verttouwen door haar.

En nu eindelijk heeft ze het toch helemaal goed gehad.

Ben eindelijk toch weer samen met myn ex.waar ik nijna niet meer in geloofde en toch sind december weer in een relatie samen waar wij beide helemaal voor gaan

Dank je Destiny voor je vertrouwen rust en je possitiviteit en altyd dezelfde constante legging blijf houden.
Warme groetjes en een verdiende knuffel.




Ervaring van Mylena met medium Destiny   Ervaring van Mylena met medium Destiny   Ervaring van Mylena geplaatst op 25 januari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Destiny  


Ervaringen van bezoekers met medium Destiny
  Ervaring met medium Destiny
  Wil iedereen een gezond gelukkig 2018 wensen.

Ik bedank iedereen voor al het vertrouwen in my in het verleden.
Dat al jullie dromen en wensen gauw uit mogen komen.

Veel Licht Blessings en warme groeten aan iedereen
Destiny.




Ervaring van Destiny met medium Destiny   Ervaring van Destiny met medium Destiny   Ervaring van Destiny geplaatst op 2 januari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Destiny  


Ervaringen van bezoekers met medium Destiny
  Ervaring met medium Destiny
  Destiny weet zaken heel goed te duiden en te voorspellen. Een aantal voorspellingen zijn al uitgekomen. dus ik kijk uit naar de volgende. heel veel dank lieve dame voor het consult.




Ervaring van wendy met medium Destiny   Ervaring van wendy met medium Destiny   Ervaring van wendy geplaatst op 24 november 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Destiny  


Ervaringen van bezoekers met medium Destiny
  Ervaring met medium Destiny
  Lieve Destiny,
Bedankt voor de mooie reading. Ik heb vertrouwen erop dat dingen gaan lopen zoals je zei. Alles kon ik goed plaatsen, het geeft me wel veel steun en energie. Veel liefs, Irina.




Ervaring van Irina met medium Destiny   Ervaring van Irina met medium Destiny   Ervaring van Irina geplaatst op 4 november 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Destiny  


Ervaringen van bezoekers met medium Destiny
  Ervaring met medium Destiny
  Ohw.wat een heerlijk mens. Je voelt dat alles wat ze zegt rechtstreeks uit haar hart komt. Fijn, ik had het even nodig.




Ervaring van A. met medium Destiny   Ervaring van A. met medium Destiny   Ervaring van A. geplaatst op 1 november 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Destiny  


Ervaringen van bezoekers met medium Destiny
  Ervaring met medium Destiny
  14 maanden heeft ze volgehouden bij wat ze hoorde. Hoe onmogelijk het ook leek,het is precies gegaan zoals ze zei. Ze is een topper van de lijn.




Ervaring van Anoniem met medium Destiny   Ervaring van Anoniem met medium Destiny   Ervaring van Anoniem geplaatst op 2 oktober 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Destiny  



 

Ervaring over onze mediums plaatsen

Home

Mediums-nederland.nl - ervaring schrijven over medium
 
  Kies een medium Kies een medium:  
  Waardering overmedium Waardering:          
  Naam voor Mediums-nederland.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Mediums-nederland.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met medium Uw ervaring:  
  Code medium Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Mediums-nederland.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Medium worden