Home Ervaringen Nederland Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Mediums-nederland.nl


  Mediums uit Nederland voorspellen uw toekomst
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  mediums Daghoroscoop  Stier door  mediums Daghoroscoop  Tweelingen door  mediums Daghoroscoop  Kreeft door  mediums Daghoroscoop  Leeuw door  mediums Daghoroscoop  Maagd door  mediums
Daghoroscoop  Weegschaal door  mediums Daghoroscoop  Schorpioen door  mediums Daghoroscoop  Boogschutter door  mediums Daghoroscoop  Steenbok door  mediums Daghoroscoop  Waterman door  mediums Daghoroscoop  Vissen door  mediums
 
Maak een GRATIS medium-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen medium Exena
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze mediums in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze mediums uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek medium?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per medium uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een medium en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek medium nalezen.

Alle ervaringen die je op mediums-nederland.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze mediums uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze mediums hier te plaatsen.

     

  Kies een medium en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met medium Exena
  Ervaring met medium Exena
  Hartelijk dank Lieve Exena, heb weer echt gelachen haha nog effe zien of hij idd het lef heeft mn nr. Te vragen voor mn vakantie, top schat.

Laat je snel weten

Grote knuffel aan jou

Gr.

R.




Ervaring van R met medium Exena   Ervaring van R met medium Exena   Ervaring van R geplaatst op 13 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Exena  


Ervaringen van bezoekers met medium Exena
  Ervaring met medium Exena
  Een enorme lieverd. Ik bel haar al maanden met mijn woelingen en ze is er altijd met een luisterend oor en adviezen. Ook blijft ze bij haar voorspellingen. De reeds uitgekomen voorspellingen waren behoorlijk raak. Ik ben heel benieuwd wanneer de rest uitkomt. Liefs.




Ervaring van D. met medium Exena   Ervaring van D. met medium Exena   Ervaring van D. geplaatst op 24 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Exena  


Ervaringen van bezoekers met medium Exena
  Ervaring met medium Exena
  Exena had maar 1 vraag nodig waar ze heel de huidige situatie uit kon opmaken. Opmerkelijk. Zij praat ook met een openheid die verfrissend is maar nooit gemeen. Ik ben onder de indruk en tevreden.




Ervaring van Sarah met medium Exena   Ervaring van Sarah met medium Exena   Ervaring van Sarah geplaatst op 21 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Exena  


Ervaringen van bezoekers met medium Exena
  Ervaring met medium Exena
  Hartstikke bedankt lieverd, kon eerst niet begrijpen waarom je tussendoor lachte. Maar doordat je m'n schoonmoeder z'n simpelheid had uitgelegd, ging ik nog met je mee lachen haha. Je bent super goed, hartelijk dank en laat je snel weten wat betreft 't contact en bericht en ga me idd meer op m'n gevoel richten. Juist wat ik vertelde je ook in je kaarten terugzag, eng gewoon haha. A big hug to you, R.




Ervaring van R met medium Exena   Ervaring van R met medium Exena   Ervaring van R geplaatst op 23 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Exena  


Ervaringen van bezoekers met medium Exena
  Ervaring met medium Exena
  Lieve en humoristische Exena, ik wilde u nog hartelijk danken voor het wederom fijne gesprek. We houden weer vertrouwen. Groetjes.




Ervaring van O met medium Exena   Ervaring van O met medium Exena   Ervaring van O geplaatst op 28 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Exena  


Ervaringen van bezoekers met medium Exena
  Ervaring met medium Exena
  Lieve Exena, hartelijk dank voor de zeer mooie reading. Ik hou je op de hoogte. Groetjes Lies(beth).




Ervaring van Lies met medium Exena   Ervaring van Lies met medium Exena   Ervaring van Lies geplaatst op 14 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Exena  


Ervaringen van bezoekers met medium Exena
  Ervaring met medium Exena
  Exena, heel hartelijk dank voor het fijne, diepvoelende en humoristische gesprek. U kon mijn situatie en mijn 3 zoons zeer goed aanvoelen en u sloeg de spijker op zijn kop. Heel even voelde ik mijn emotie opkomen door de erkenning die ik van u kreeg. Ik heb er weer vertrouwen in dat we de (onnodige) instanties van ons afschudden en opnieuw de rust kunnen vinden met elkaar. X.




Ervaring van Moeder van 3 zoons met medium Exena   Ervaring van Moeder van 3 zoons met medium Exena   Ervaring van Moeder van 3 zoons geplaatst op 14 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Exena  


Ervaringen van bezoekers met medium Exena
  Ervaring met medium Exena
  Bedankt voor alles, u bent echt geweldig. Wat een fijn, lief oprechte vrouw bent u met heerlijke humor. Nogmaals dank je wel. Liefs.




Ervaring van Anoniem met medium Exena   Ervaring van Anoniem met medium Exena   Ervaring van Anoniem geplaatst op 13 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Exena  


Ervaringen van bezoekers met medium Exena
  Ervaring met medium Exena
  Exena is een aanrader. Hele lieve vrouw met heerlijke humor. Wat ze tot nu toe voorspeld heeft is altijd uitgekomen. Dankjewel Exena. :)
Ps Het verhaal met een ?pot?.




Ervaring van C met medium Exena   Ervaring van C met medium Exena   Ervaring van C geplaatst op 29 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Exena  


Ervaringen van bezoekers met medium Exena
  Ervaring met medium Exena
  Lieve Exena, wat ben je ongelooflijk liefdevol, scherp, coachend, warm, consistent in wat je zegt. Ik bel je al zo lang en iedere keer weer weet je me te verbazen. Daarnaast geef je me duidelijke tips en inzichten. Ik voel me herboren na ons gesprek. Ik kom dichter bij mijn gevoel en mijn waarheid. Je voelt zo zuiver en oprecht. Ik ben blij dat er mensen zijn zoals jij. Het gaat je goed lieverd en ik bel je weer in de zomer en tot die tijd ga ik genieten, intens leven en mijn innerlijke kompas volgen. Dikke knuffel en veel liefs Lila.




Ervaring van Lila met medium Exena   Ervaring van Lila met medium Exena   Ervaring van Lila geplaatst op 21 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Exena  


Ervaringen van bezoekers met medium Exena
  Ervaring met medium Exena
  Exena, bedankt voor je reading zojuist. Sorry dat Ik wegviel. Ik bel je snel terug XX E.




Ervaring van E met medium Exena   Ervaring van E met medium Exena   Ervaring van E geplaatst op 26 februari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Exena  


Ervaringen van bezoekers met medium Exena
  Ervaring met medium Exena
  Lieve exana, dankjewel voor je reading gisteren. Je zet dingen op zijn plek, je bent empathies en hebt een leeuwen hart van goud. Trots op jou advies, liefs annelies xxx.




Ervaring van Annelies met medium Exena   Ervaring van Annelies met medium Exena   Ervaring van Annelies geplaatst op 13 februari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Exena  


Ervaringen van bezoekers met medium Exena
  Ervaring met medium Exena
  Beste Exena, dank je voor het gesprek.
Het heeft me echt goed gedaan. ik ben blij met je gesproken te hebben.




Ervaring van Magda met medium Exena   Ervaring van Magda met medium Exena   Ervaring van Magda geplaatst op 11 februari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Exena  


Ervaringen van bezoekers met medium Exena
  Ervaring met medium Exena
  Lieve Exena,
Net een mooi gesprek met je gehad. Het begon zakelijk, maar ging algauw over naar mijn overlopende hart.
En aan alles was te merken dat het klopte wat je zei. Het enige waar we geen invloed op hebben, is: tijd.
Ik wil je even laten weten daf ik na ons gesprek ahw nog een extra bevestiging gekregen heb. Ik was naar Vrienden van Amstel Live aan het kijken en toen kwam Guus Meeuwis zingen: 'Je moet niet hopen, verlangen, wensen, . dat ze 't is; je moet voelen dat ze 't is. En of ik het voel.
Geen mooiere afsluiting denkbaar van dit bijzondere gesprek.
Dank je wel, Topper.
Groetjes, liefs en alle goeds.
Lies.




Ervaring van Lies voor Exena met medium Exena   Ervaring van Lies voor Exena met medium Exena   Ervaring van Lies voor Exena geplaatst op 10 februari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Exena  


Ervaringen van bezoekers met medium Exena
  Ervaring met medium Exena
  We spraken elkaar vanavond over mijn werk en de verbinding verbrak ineens, zo jammer. Zo'n fijn gesprek en je zag spontaan ook andere dingen, ik bel je snel weer. Luchtig, neutraal en afstand, ik ga je advies aannemen.




Ervaring van Anoniem met medium Exena   Ervaring van Anoniem met medium Exena   Ervaring van Anoniem geplaatst op 26 januari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Exena  


Ervaringen van bezoekers met medium Exena
  Ervaring met medium Exena
  Hoi Exena. Ik weet niet wat er gebeurde maar de verbinding viel plots weer helemaal weg. Ik bel jou binnenkort terug. In ieder geval bedankt. Met groet je weet denk ik wel wie.




Ervaring van Maarten met medium Exena   Ervaring van Maarten met medium Exena   Ervaring van Maarten geplaatst op 14 januari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Exena  


Ervaringen van bezoekers met medium Exena
  Ervaring met medium Exena
  Hoi Exena. Ik weet niet wat er gebeurde maar de verbinding viel plots weer helemaal weg. Ik bel jou binnenkort terug. In ieder geval bedankt. Met groet je weet denk ik wel wie.




Ervaring van Maarten met medium Exena   Ervaring van Maarten met medium Exena   Ervaring van Maarten geplaatst op 14 januari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Exena  


Ervaringen van bezoekers met medium Exena
  Ervaring met medium Exena
  Het keerpunt, telkens weet je mij terug hoop te geven en raad . heb je raad opgevolgd. en je had gelijk wat je zei is ook uitgekomen . je bent een aanrader.




Ervaring van Kirsten met medium Exena   Ervaring van Kirsten met medium Exena   Ervaring van Kirsten geplaatst op 10 januari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Exena  


Ervaringen van bezoekers met medium Exena
  Ervaring met medium Exena
  Hallo xeana, dank u voor het gesprek. Ik laat u nog weten of uw voorspellingen uit zijn gekomen. U heeft de situatie en hem goed omschreven.
Veel liefs Pris.




Ervaring van Priscilla met medium Exena   Ervaring van Priscilla met medium Exena   Ervaring van Priscilla geplaatst op 2 januari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Exena  


Ervaringen van bezoekers met medium Exena
  Ervaring met medium Exena
  Hallo xeana, dank u voor het gesprek. Ik laat u nog weten of uw voorspellingen uit zijn gekomen. U heeft de situatie en hem goed omschreven.
Veel liefs Pris.




Ervaring van Priscilla met medium Exena   Ervaring van Priscilla met medium Exena   Ervaring van Priscilla geplaatst op 2 januari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Exena  


Ervaringen van bezoekers met medium Exena
  Ervaring met medium Exena
  Beste Exena, ik spreek u nu al een tijdje over een proces met een vrouw. U weet dat ik mijn onzekerheden hierin heb. Ik vind het fijn dat u mij elke keer hetzelfde antwoord geeft en mij op een prettige manier hierin begeleid. Ik hoop ook dat het met mijn stage zo blijft gaan. Ik vind u deskundig met de wijze waarop u uw beroep uitoefent. Ik vind dat dit wel een compliment waard.




Ervaring van Anonieme man met medium Exena   Ervaring van Anonieme man met medium Exena   Ervaring van Anonieme man geplaatst op 2 januari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Exena  


Ervaringen van bezoekers met medium Exena
  Ervaring met medium Exena
  Hallo xeana, dank u voor het gesprek. Ik laat u nog weten of uw voorspellingen uit zijn gekomen. U heeft de situatie en hem goed omschreven.
Veel liefs Pris.




Ervaring van Priscilla met medium Exena   Ervaring van Priscilla met medium Exena   Ervaring van Priscilla geplaatst op 2 januari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Exena  


Ervaringen van bezoekers met medium Exena
  Ervaring met medium Exena
  Exena is geweldig, luchtig, serieus, weet waar ze het over heeft en weet waar ze moet helpen. Absoluut een oprecht en zuiver medium, dat weet ik, dat voel ik. Dank je voor je steun en de steun mijn eigen weg te (gaan) bewandelen.
Liefs .




Ervaring van KP met medium Exena   Ervaring van KP met medium Exena   Ervaring van KP geplaatst op 28 december 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Exena  


Ervaringen van bezoekers met medium Exena
  Ervaring met medium Exena
  bedank hoor Exena. voor de juiste voorspellingen. hopelijk krijg je over deze ook gelijk. Mieke.




Ervaring van Mieke met medium Exena   Ervaring van Mieke met medium Exena   Ervaring van Mieke geplaatst op 31 oktober 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Exena  


Ervaringen van bezoekers met medium Exena
  Ervaring met medium Exena
  Hi Exena, wij hebben gisteren gesproken over een start. Ik dacht hmmm volgens mij is ze iets te optimistisch. Maar toch vandaag een appje gekregen. Dus misschien toch??? Ik hoop het zo. Wilde ik je even laten weten.




Ervaring van EB met medium Exena   Ervaring van EB met medium Exena   Ervaring van EB geplaatst op 28 oktober 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Exena  


Ervaringen van bezoekers met medium Exena
  Ervaring met medium Exena
  Beste helderziende Exena.
Veel dank voor je duidelijke readings en consults. Bedankt voor jouw eerlijkheid. Top.




Ervaring van Adam met medium Exena   Ervaring van Adam met medium Exena   Ervaring van Adam geplaatst op 22 oktober 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Exena  


Ervaringen van bezoekers met medium Exena
  Ervaring met medium Exena
  Heb u gisteren gesproken ben zeer tevreden .kon het allemaal plaatsen bel u snel weer terug. bedankt.




Ervaring van Anoniem met medium Exena   Ervaring van Anoniem met medium Exena   Ervaring van Anoniem geplaatst op 23 juli 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Exena  


Ervaringen van bezoekers met medium Exena
  Ervaring met medium Exena
  Exena jij bent erg goed als medium.de kracht die je mij geeft. Ik ben je ontzettend dankbaar . Veel liefs, Janet.




Ervaring van Janet met medium Exena   Ervaring van Janet met medium Exena   Ervaring van Janet geplaatst op 29 juni 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Exena  


Ervaringen van bezoekers met medium Exena
  Ervaring met medium Exena
  Blij dat ik bij Exena ben terechtgekomen. Je bent een top helderziende. niets is toeval . Ik hou je op de hoogte.Marijke.




Ervaring van Marijke met medium Exena   Ervaring van Marijke met medium Exena   Ervaring van Marijke geplaatst op 28 juni 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Exena  


Ervaringen van bezoekers met medium Exena
  Ervaring met medium Exena
  Exena je voorspelde dat er contact ging komen . je bent geweldig . alles is ook zo verlopen. Donald.




Ervaring van Donald met medium Exena   Ervaring van Donald met medium Exena   Ervaring van Donald geplaatst op 31 mei 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Exena  


Ervaringen van bezoekers met medium Exena
  Ervaring met medium Exena
  Exena is gewoon top. Draait er niet omheen, helemaal niet zweverig maar lekker down to earth met humor. Ze oordeelt niet en is een kei in het invoelen en omschrijven van personen en situaties. Haar waarnemingen kloppen als een bus en veel zijn ook uitgekomen. Ookal verlies ik soms het vertrouwen, ze blijft altijd bij wat ze ziet en voelt. Dankjewel dat je er steeds voor me bent xxx En wil er nog even bij toevoegen dat Exena echt een mooi oprecht mens is en super zuiver.




Ervaring van Anoniem met medium Exena   Ervaring van Anoniem met medium Exena   Ervaring van Anoniem geplaatst op 28 mei 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Exena  


Ervaringen van bezoekers met medium Exena
  Ervaring met medium Exena
  Gewoon heel erg goed.




Ervaring van Anny met medium Exena   Ervaring van Anny met medium Exena   Ervaring van Anny geplaatst op 20 mei 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Exena  


Ervaringen van bezoekers met medium Exena
  Ervaring met medium Exena
  Gewoon heel erg goed.




Ervaring van Anny met medium Exena   Ervaring van Anny met medium Exena   Ervaring van Anny geplaatst op 20 mei 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Exena  


Ervaringen van bezoekers met medium Exena
  Ervaring met medium Exena
  Spijker op zijn kop wat betreft de situatie. Wat ben je helder en duidelijk. Dank voor je tijd.




Ervaring van I met medium Exena   Ervaring van I met medium Exena   Ervaring van I geplaatst op 19 mei 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Exena  


Ervaringen van bezoekers met medium Exena
  Ervaring met medium Exena
  Dankje. Je geeft mij rust. Ik kijk uit naar je voorspellingen. Kom zeker voor mezelf op dat is ook nodig.




Ervaring van Dame van buiten met medium Exena   Ervaring van Dame van buiten met medium Exena   Ervaring van Dame van buiten geplaatst op 10 mei 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Exena  



 

Ervaring over onze mediums plaatsen

Home

Mediums-nederland.nl - ervaring schrijven over medium
 
  Kies een medium Kies een medium:  
  Waardering overmedium Waardering:          
  Naam voor Mediums-nederland.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Mediums-nederland.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met medium Uw ervaring:  
  Code medium Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

1
 
 

       
  Copyright © 2008 -
Mediums-nederland.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Medium worden