Home Ervaringen Nederland Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Mediums-nederland.nl


  Mediums uit Nederland voorspellen uw toekomst
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  mediums Daghoroscoop  Stier door  mediums Daghoroscoop  Tweelingen door  mediums Daghoroscoop  Kreeft door  mediums Daghoroscoop  Leeuw door  mediums Daghoroscoop  Maagd door  mediums
Daghoroscoop  Weegschaal door  mediums Daghoroscoop  Schorpioen door  mediums Daghoroscoop  Boogschutter door  mediums Daghoroscoop  Steenbok door  mediums Daghoroscoop  Waterman door  mediums Daghoroscoop  Vissen door  mediums
 
Maak een GRATIS medium-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen medium Jo
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze mediums in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze mediums uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek medium?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per medium uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een medium en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek medium nalezen.

Alle ervaringen die je op mediums-nederland.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze mediums uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze mediums hier te plaatsen.

     

  Kies een medium en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met medium Jo
  Ervaring met medium Jo
  Jo, je bevestigde mijn gevoel. Je hebt mij rust gebracht en je kon exact zeggen wat speelt nu. Jouw voorspelling gaat uitkomen dat weet ik zeker. Je geeft kracht via een consult en dat heb ik nog nooit ervaren. Je gaf energie en dat had ik even nodig. Hij is 1 van de toppers hier.




Ervaring van S met medium Jo   Ervaring van S met medium Jo   Ervaring van S geplaatst op 28 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Jo  


Ervaringen van bezoekers met medium Jo
  Ervaring met medium Jo
  Bedankt Jo, ik ben blij dat ik u gebeld heb. u bent superlief , snel en zuiver met uw informatie, dank u wel.




Ervaring van Anoniem met medium Jo   Ervaring van Anoniem met medium Jo   Ervaring van Anoniem geplaatst op 12 december 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Jo  


Ervaringen van bezoekers met medium Jo
  Ervaring met medium Jo
  Een super aangename man om mee te praten, kan direct zegen hoe de situatie is en hoe die er gaat uitzien. Raad hem zeker aan hij is echt een topper, de voorspellingen die hij doet komen echt uit . Super toffe man .




Ervaring van Elisabeth met medium Jo   Ervaring van Elisabeth met medium Jo   Ervaring van Elisabeth geplaatst op 10 december 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Jo  


Ervaringen van bezoekers met medium Jo
  Ervaring met medium Jo
  Dag Jo,

hartelijk dank voor jouw advies daarnet ; ik heb inderdaad dat duwtje in de rug nodig om verder te gaan en ik voel dat jij mij dit gegeven hebt. Ik bel je zeker nog terug. Dank je wel.




Ervaring van Ann met medium Jo   Ervaring van Ann met medium Jo   Ervaring van Ann geplaatst op 28 april 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Jo  


Ervaringen van bezoekers met medium Jo
  Ervaring met medium Jo
  Je weet veel , dank.




Ervaring van Carol met medium Jo   Ervaring van Carol met medium Jo   Ervaring van Carol geplaatst op 22 maart 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Jo  


Ervaringen van bezoekers met medium Jo
  Ervaring met medium Jo
  Jo ziet ontzettend zuiver in de kaarten.voorspellingen komen ook echt uit. Als ik vragen heb, bel ik hem al te graag op. En hij praat ook heel rustig. Hij is ook ontzettend lief op een directe manier.




Ervaring van Karen met medium Jo   Ervaring van Karen met medium Jo   Ervaring van Karen geplaatst op 17 oktober 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Jo  


Ervaringen van bezoekers met medium Jo
  Ervaring met medium Jo
  Duidelijke kaartlegging. Heel goed aanvoelen en nuttige inzichten. Aangename stem. Aanrader.Dankjewel Jo.




Ervaring van Emma met medium Jo   Ervaring van Emma met medium Jo   Ervaring van Emma geplaatst op 12 oktober 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Jo  


Ervaringen van bezoekers met medium Jo
  Ervaring met medium Jo
  Jo legt op een zeer rustige manier alles goed uit. Hij stelt je heel gerust. Ook bij problemen die er helemaal niet meer blijken te zijn.




Ervaring van Stier met medium Jo   Ervaring van Stier met medium Jo   Ervaring van Stier geplaatst op 14 september 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Jo  


Ervaringen van bezoekers met medium Jo
  Ervaring met medium Jo
  Beste Jo, bedankt voor je warme en rustgevende woorden. zeer fijn om je te spreken je hebt een aangename en rustgevende stem.




Ervaring van karolien met medium Jo   Ervaring van karolien met medium Jo   Ervaring van karolien geplaatst op 7 april 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Jo  


Ervaringen van bezoekers met medium Jo
  Ervaring met medium Jo
  Jo
Echt heel fijn na ons gesprek was ik vol engerie en het was meteen rustig in me hoofd. Dank u wel nogmaals.
Groetjes Cindy .




Ervaring van Cindy met medium Jo   Ervaring van Cindy met medium Jo   Ervaring van Cindy geplaatst op 25 februari 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Jo  


Ervaringen van bezoekers met medium Jo
  Ervaring met medium Jo
  Ik kan erg goed praten met Jo. En heel veel wat er zoal gebeurd is in m'n familie. Ik vind het fijn dat hij er is. Een geweldige persoon.




Ervaring van Mal met medium Jo   Ervaring van Mal met medium Jo   Ervaring van Mal geplaatst op 24 november 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Jo  


Ervaringen van bezoekers met medium Jo
  Ervaring met medium Jo
  Ik kan erg goed praten met Jo. En heel veel wat er zoal gebeurd is in m'n familie. Ik vind het fijn dat hij er is. Een geweldige persoon.




Ervaring van Mal met medium Jo   Ervaring van Mal met medium Jo   Ervaring van Mal geplaatst op 24 november 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Jo  


Ervaringen van bezoekers met medium Jo
  Ervaring met medium Jo
  Lieve Jo, dankjewel voor de tips die je me gaf. De kracht van positief denken, een schot in de roos. Dank je voor de tips en ook alle inzichten en antwoorden die je gaf.




Ervaring van Eveline met medium Jo   Ervaring van Eveline met medium Jo   Ervaring van Eveline geplaatst op 15 oktober 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Jo  


Ervaringen van bezoekers met medium Jo
  Ervaring met medium Jo
  Beste mensen, ik kan alleen maar zeggen. Al wat Jo me zegt, is altijd juist, ongeloofelijk maar het is zo.
Dank U Jo, zonder jou zag alles er wat zwarter uit. Maar steeds door jou heb ik de spirit gevonden om in mijn toekomst positief verder te gaan.
Jean.




Ervaring van jean met medium Jo   Ervaring van jean met medium Jo   Ervaring van jean geplaatst op 9 oktober 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Jo  


Ervaringen van bezoekers met medium Jo
  Ervaring met medium Jo
  Beste Jo, ik wil u hartelijk bedanken voor het mooie consult, u bent super goed. U wist meteen gedetailleerde dingen te vertellen die een ander niet kan weten. U bent echt meer als vijf sterren waard, een 10 plus, heel hartelijk bedankt, tot binnenkort.




Ervaring van giva met medium Jo   Ervaring van giva met medium Jo   Ervaring van giva geplaatst op 6 september 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Jo  


Ervaringen van bezoekers met medium Jo
  Ervaring met medium Jo
  Beste Jo, u bent supergoed, heel erg bedankt voor het consult, u wist exact te vertellen wat zich afspeelde en punten te vertellen die je totaal niet kon weten. U heeft echt supergaven en u wist het zo lief en mooi te vertellen. Dit is meer als vijf sterren waard, dit is een 10 plus waard, heel erg bedankt.




Ervaring van anoniem met medium Jo   Ervaring van anoniem met medium Jo   Ervaring van anoniem geplaatst op 5 september 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Jo  


Ervaringen van bezoekers met medium Jo
  Ervaring met medium Jo
  Jo weer bedankt voor de fijne reading. Alles wat u verleden jaar vertelde is uitgekomen.




Ervaring van danielle met medium Jo   Ervaring van danielle met medium Jo   Ervaring van danielle geplaatst op 27 juli 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Jo  


Ervaringen van bezoekers met medium Jo
  Ervaring met medium Jo
  Jo, ben heel benieuwd of de reading uit komt mbt liefde. Het was een hele mooie reading, je hebt een prettige stem om naar te luisteren. Ik laat het je nog weten. Probeer je snel weer te bellen. Liefs M.




Ervaring van M. met medium Jo   Ervaring van M. met medium Jo   Ervaring van M. geplaatst op 29 juni 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Jo  


Ervaringen van bezoekers met medium Jo
  Ervaring met medium Jo
  Beste Jo,

Bedankt voor uw advies. Na 2 weken aandringen heb ik toch mijn geld terug gekregen van die firma. De rest wachten we nog even af. Veel dank.




Ervaring van S met medium Jo   Ervaring van S met medium Jo   Ervaring van S geplaatst op 30 mei 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Jo  


Ervaringen van bezoekers met medium Jo
  Ervaring met medium Jo
  beste Jo , je blijft me keer op keer verbazen . jou voorspellingen zijn sinds ik je bel steeds uitgekomen . nu werken we aan het volgende stukje waar je me steeds in steunt en me raad geeft , en ben er zeker van dat dit ook weer goed komt . De liefde daar heb je me ook al iets over verteld maar dat ligt nog een beetje geheim . ik wacht en zie wel of hij degene is waar je over sprak . je bent een aanrader geen verhaaltjes en rond de pot gedraai , iets wat ik enorm waardeer . je bent een kei 5 sterren zeker waard . je vast klantje.




Ervaring van Ingrid met medium Jo   Ervaring van Ingrid met medium Jo   Ervaring van Ingrid geplaatst op 6 mei 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Jo  


Ervaringen van bezoekers met medium Jo
  Ervaring met medium Jo
  lieve jo,
steeds haal je me erdoor . Super bedankt voor je mooie consult. D.




Ervaring van Desiree met medium Jo   Ervaring van Desiree met medium Jo   Ervaring van Desiree geplaatst op 5 mei 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Jo  


Ervaringen van bezoekers met medium Jo
  Ervaring met medium Jo
  Wow Jo , Many thanks , the birds are happy singing in the garden and i feel so much better.
Calm. Will take a walk.
Looking forward
to finding a little house ,
flowers in the garden . : ).




Ervaring van Mooi landen met medium Jo   Ervaring van Mooi landen met medium Jo   Ervaring van Mooi landen geplaatst op 3 mei 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Jo  


Ervaringen van bezoekers met medium Jo
  Ervaring met medium Jo
  Ik heb hem een paar keer gesproken. Heel erg geholpen en veel aan gehad. Dank je wel.




Ervaring van Weegschaal met medium Jo   Ervaring van Weegschaal met medium Jo   Ervaring van Weegschaal geplaatst op 1 mei 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Jo  


Ervaringen van bezoekers met medium Jo
  Ervaring met medium Jo
  Dank uw wel : ).
Super reading. Dank.




Ervaring van Mooi land met medium Jo   Ervaring van Mooi land met medium Jo   Ervaring van Mooi land geplaatst op 1 april 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Jo  


Ervaringen van bezoekers met medium Jo
  Ervaring met medium Jo
  Jo, ik bel je reeds een paar maanden wel wekelijks. Omdat je mij ondersteund in zaken die me bezighouden. je informatie uit de kaartjes kloppen steeds weer en er zijn een paar zaken waar ik het geduld nog moet voor hebben, maar ook een paar zaken zijn effectief wel na een paar dagen uitgekomen. je bent een aangenaam persoon om mee te praten en de ondersteuning die ik nodig heb en een zeer goede kaartlegger, je praat me niet naar de mond en zo hoort het ook te zijn, oprechte antwoorden want daar draait een consult toch om voor mij ben je gewoon super thx.




Ervaring van i. vast klantje met medium Jo   Ervaring van i. vast klantje met medium Jo   Ervaring van i. vast klantje geplaatst op 23 februari 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Jo  


Ervaringen van bezoekers met medium Jo
  Ervaring met medium Jo
  Ik had een helderden en heel fijn gesprek met je Jo.
Echt alles klopte wat je vertelde.
De mooie dingen die erbij komen in de toekomst wauw je bent echt goed, heel erg bedankt.




Ervaring van Wuyts Rita met medium Jo   Ervaring van Wuyts Rita met medium Jo   Ervaring van Wuyts Rita geplaatst op 7 februari 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Jo  


Ervaringen van bezoekers met medium Jo
  Ervaring met medium Jo
  Beste Jo.
Zojuist een zeer goede en oprechte reading van je gehad. Bedankt.




Ervaring van HG met medium Jo   Ervaring van HG met medium Jo   Ervaring van HG geplaatst op 11 januari 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Jo  


Ervaringen van bezoekers met medium Jo
  Ervaring met medium Jo
  Niet te geloven, je was er vlak op. Dank, want het heeft me veel leed voorkomen. Pol.




Ervaring van pol met medium Jo   Ervaring van pol met medium Jo   Ervaring van pol geplaatst op 12 december 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Jo  


Ervaringen van bezoekers met medium Jo
  Ervaring met medium Jo
  wat een ongelofelijke Liefde en aandacht Jo heeft voor je. Haar waarnemingen en zijn zo raak en zij is zo waanzinnig goed. Dank voor je Liefde Jo en wat je nu voor me doet. Het werkt zo goed en ik voel me al zoveel beter.




Ervaring van Sandra met medium Jo   Ervaring van Sandra met medium Jo   Ervaring van Sandra geplaatst op 29 september 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Jo  


Ervaringen van bezoekers met medium Jo
  Ervaring met medium Jo
  Hallo lieve Jo,

Wat uw voorspellingen betreft komt als een geschenk uit de hemel. Jo praat heel ontspannen en neem de tijd voordat hij wat uitspreek. Toppie . Alles komt uit wat Jo zegt. je hoort me binnenkort lieve Jo.

Groetjes.




Ervaring van D met medium Jo   Ervaring van D met medium Jo   Ervaring van D geplaatst op 6 september 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Jo  


Ervaringen van bezoekers met medium Jo
  Ervaring met medium Jo
  Ik was enorm verrast toen enkele dagen uw voorspelling uitkwam.
Niet te geloven. Dank u. Ik bel u zeker terug.




Ervaring van Ilse met medium Jo   Ervaring van Ilse met medium Jo   Ervaring van Ilse geplaatst op 23 juli 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Jo  


Ervaringen van bezoekers met medium Jo
  Ervaring met medium Jo
  Voorspelling is uitgekomen. Top consult.




Ervaring van Dicky met medium Jo   Ervaring van Dicky met medium Jo   Ervaring van Dicky geplaatst op 9 april 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Jo  


Ervaringen van bezoekers met medium Jo
  Ervaring met medium Jo
  Beste Jo,

Ik wil je bedanken voor het toffe gesprek. Daarna voelde ik me beter en heb ik nieuwe inzichten gekregen.

Ik hou je zeker op de hoogte. Tot binnenkort.




Ervaring van Johan met medium Jo   Ervaring van Johan met medium Jo   Ervaring van Johan geplaatst op 26 februari 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Jo  


Ervaringen van bezoekers met medium Jo
  Ervaring met medium Jo
  Beste Jo,

Dank u voor het gesprek. vond het een heel aangenaam en duidelijk gesprek . zal zeker je raad opvolgen.

Groetjes,
Ns




Ervaring van Nsje met medium Jo   Ervaring van Nsje met medium Jo   Ervaring van Nsje geplaatst op 15 januari 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Jo  


Ervaringen van bezoekers met medium Jo
  Ervaring met medium Jo
  Dag Jo,

Een paar weken geleden had jij slecht nieuws doorgegeven, gelukkig was het voor mij tijdelijk, het is ten goede gekeerd,
Groeten




Ervaring van onbekend met medium Jo   Ervaring van onbekend met medium Jo   Ervaring van onbekend geplaatst op 14 december 2014
Plaats zelf een ervaring Bel met Jo  



 

Ervaring over onze mediums plaatsen

Home

Mediums-nederland.nl - ervaring schrijven over medium
 
  Kies een medium Kies een medium:  
  Waardering overmedium Waardering:          
  Naam voor Mediums-nederland.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Mediums-nederland.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met medium Uw ervaring:  
  Code medium Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Mediums-nederland.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Medium worden