Home Ervaringen Nederland Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Mediums-nederland.nl


  Mediums uit Nederland voorspellen uw toekomst
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  mediums Daghoroscoop  Stier door  mediums Daghoroscoop  Tweelingen door  mediums Daghoroscoop  Kreeft door  mediums Daghoroscoop  Leeuw door  mediums Daghoroscoop  Maagd door  mediums
Daghoroscoop  Weegschaal door  mediums Daghoroscoop  Schorpioen door  mediums Daghoroscoop  Boogschutter door  mediums Daghoroscoop  Steenbok door  mediums Daghoroscoop  Waterman door  mediums Daghoroscoop  Vissen door  mediums
 
Maak een GRATIS medium-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen medium Norah
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze mediums in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze mediums uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek medium?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per medium uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een medium en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek medium nalezen.

Alle ervaringen die je op mediums-nederland.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze mediums uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze mediums hier te plaatsen.

     

  Kies een medium en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met medium Norah
  Ervaring met medium Norah
  Ja Norah is zeker een aangename dame om mee te praten, ik wacht af wat je mij vertelde .
Groetjes Inge.




Ervaring van Inge met medium Norah   Ervaring van Inge met medium Norah   Ervaring van Inge geplaatst op 17 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Norah  


Ervaringen van bezoekers met medium Norah
  Ervaring met medium Norah
  heel goed en overtuigend.




Ervaring van angela met medium Norah   Ervaring van angela met medium Norah   Ervaring van angela geplaatst op 21 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Norah  


Ervaringen van bezoekers met medium Norah
  Ervaring met medium Norah
  Lieve Norah, jij bent een topper op deze lijn. Fijn gesprek, open, duidelijk, eerlijk. Je geeft rust. Je voorspellingen klinken heel zuiver, ik bel je terug of ze zijn uitgekomen. Dikke kus. Xxx.




Ervaring van Angelique met medium Norah   Ervaring van Angelique met medium Norah   Ervaring van Angelique geplaatst op 22 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Norah  


Ervaringen van bezoekers met medium Norah
  Ervaring met medium Norah
  Norah al een paar keer gesproken met dezelfde vraag en ze is heel consistent in haar waarneming. Erg rustige vrouw ook en goed verstaanbaar, wat ik erg prettig vind. Ik raad haar zeker aan. Helaas werd onze verbinding zojuist verbroken, omdat mijn beltegoed op was. Dank je wel Norah voor het verhelderend gesprek.




Ervaring van L met medium Norah   Ervaring van L met medium Norah   Ervaring van L geplaatst op 5 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Norah  


Ervaringen van bezoekers met medium Norah
  Ervaring met medium Norah
  Lieve Norah,
dank voor je reading. Ik ga mij focussen op mezelf hoe moeilijk het ook is. Je zegt de dingen zoals ze zijn. Ik hoop dat het allemaal uitkomt wat je hebt gezegd.
Ik laat het zeer zeker weten.




Ervaring van L met medium Norah   Ervaring van L met medium Norah   Ervaring van L geplaatst op 16 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Norah  


Ervaringen van bezoekers met medium Norah
  Ervaring met medium Norah
  Lieve Norah, jij bent voor mij de enige echte medium. Nog nooit meegemaakt dat iemand het zo bij het rechte eind heeft. Ik hoop dat ik lang van jouw gave mag genieten. Ik spreek je al een poos. Je hebt iets puur en oprecht. Je vertelt het zoals je het ziet en zo gebeurt het ook. 1000 x dank.




Ervaring van M. met medium Norah   Ervaring van M. met medium Norah   Ervaring van M. geplaatst op 4 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Norah  


Ervaringen van bezoekers met medium Norah
  Ervaring met medium Norah
  Norah,

Ik wil je bedanken voor je rust en duidelijkheid. Je bent goed in voelen en zien, praat niemand naar de mond. Mijn hart voelt niet altijd wat mij verstand zegt, maar wanneer ik je spreek dan is het net alsof ik gesprek heb met mijn gezond verstand. Je maakt geen loze beloftes, maar jij bent werkelijk de enige die iets wat ik meteen kan plaatsen. Bedankt en hoop nog veel gesprekken te hebben.




Ervaring van M met medium Norah   Ervaring van M met medium Norah   Ervaring van M geplaatst op 24 februari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Norah  


Ervaringen van bezoekers met medium Norah
  Ervaring met medium Norah
  Lieve Norah, bedankt voor je consult van 13 januari. vandaag, bijna twee weken later is alles uitgekomen. Zo bijzonder. Ik bel je zeker terug.




Ervaring van anoniem met medium Norah   Ervaring van anoniem met medium Norah   Ervaring van anoniem geplaatst op 25 januari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Norah  


Ervaringen van bezoekers met medium Norah
  Ervaring met medium Norah
  Gisteren heb ik Norah gesproken om te vertellen dat wat zij mij een tijdje geleden had voorspeld is uitgekomen.
Ik belde ivm een man waar ik gevoelens voor heb. Zij vertelde mij dat als ik een reisje zou maken hij meer toenadering zou gaan zoeken en dat hij meer zou gaan laten zien en voelen. Ook vertelde zij mij dat ik de feestdagen in de gaten moest houden.
Het is allemaal uitgekomen wat zij mij toen verteld had.
Zij heeft gisteren ook voor mij gekeken hoe het de aankomende periode tussen ons zal gaan en zij vertelde mij hele mooie dingen. Ik hoop dat ook deze weer uit mogen komen net zoals al het andere wat zij mij voorspeld had.
Dankjewel lieve Norah. Ik hou je op de hoogte.




Ervaring van E. met medium Norah   Ervaring van E. met medium Norah   Ervaring van E. geplaatst op 5 januari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Norah  


Ervaringen van bezoekers met medium Norah
  Ervaring met medium Norah
  Norah 2 weken geleden voor het eerst gesproken. Je zei dat er binnen 2 weken een ontmoeting en een gesprek zou plaatsvinden. Na jaren hem te moeten missen en geen contact. Het is uitgekomen. Dankjewel. Ik bel je snel want ik ben benieuwd voor het vervolg. X.




Ervaring van Anoniem met medium Norah   Ervaring van Anoniem met medium Norah   Ervaring van Anoniem geplaatst op 24 december 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Norah  


Ervaringen van bezoekers met medium Norah
  Ervaring met medium Norah
  Heb een fijn gesprek gehad met norah. Ze is duidelijk, kwam met onderwerpen aan die nagenoeg allemaal klopten. Ben benieuwd of haar voorspellingen uitkomen.

Groetjes astrid.




Ervaring van astrid met medium Norah   Ervaring van astrid met medium Norah   Ervaring van astrid geplaatst op 3 december 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Norah  


Ervaringen van bezoekers met medium Norah
  Ervaring met medium Norah
  5 sterren ben jij. Di avond gesproken en heb je laten weten dat het is uitgekomen wat je mij een paar maanden geleden hebt voorspeld over de liefde. Zelfs qua tijd zat je goed. dankjewel. Groetjes anoniempje.




Ervaring van anoniem met medium Norah   Ervaring van anoniem met medium Norah   Ervaring van anoniem geplaatst op 7 november 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Norah  


Ervaringen van bezoekers met medium Norah
  Ervaring met medium Norah
  Norah,

Absoluut een geweldige dame. Een maand geleden heb ik Norah gesproken en alles wat ze zag genoteerd. En alles is volledig uitgekomen.

Nieuwe baan zag ze en is dit is bijna rond. Ze zag dat de persoon die constant een soort knipperlicht relatie probeerde te onderhouden, ik uiteindelijk de bons zou geven. En ze zag ook dat ik een nieuwe persoon zou ontmoeten. De volledige beschrijving en zelfs tijdvak klopt.

Norah heeft me versteld doen staan en is meer dan 100 sterren waard.

Liefs,
Miki.




Ervaring van Miki met medium Norah   Ervaring van Miki met medium Norah   Ervaring van Miki geplaatst op 30 oktober 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Norah  


Ervaringen van bezoekers met medium Norah
  Ervaring met medium Norah
  Ik kon je niet meer bedanken voor het fijne gesprek en de duidelijkheid. Je kunt erg goed invoelen, en het ook duidelijk uitleggen.
Het geeft voor mij meer helderheid en nu ook weer wat meer rust.
Dankjewel weer, en een fijne dag nog.

Liefs, Karin.




Ervaring van Karin met medium Norah   Ervaring van Karin met medium Norah   Ervaring van Karin geplaatst op 28 oktober 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Norah  


Ervaringen van bezoekers met medium Norah
  Ervaring met medium Norah
  Norah voor de eerste maal gesproken gisteren, ze zei me dat X de relatie stop/on hold ging zetten en ze zat er boenk op. Ben helemaal verrast. Je bent echt geweldig.




Ervaring van T met medium Norah   Ervaring van T met medium Norah   Ervaring van T geplaatst op 17 oktober 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Norah  


Ervaringen van bezoekers met medium Norah
  Ervaring met medium Norah
  Hoi Norah. Dank je wel voor het luisteren. Ik had dat weer even nodig. Toch blijf jij bij wat je altijd hebt gezegd vs de situatie tussen mij en mijn ex. Ik dank jou voor je engelengeduld en hoop ik zeer spoedig op verbetering. Groetjes M.




Ervaring van M met medium Norah   Ervaring van M met medium Norah   Ervaring van M geplaatst op 14 oktober 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Norah  


Ervaringen van bezoekers met medium Norah
  Ervaring met medium Norah
  Uiteraard moeten hier 10 sterren staan.




Ervaring van Koolmeesje met medium Norah   Ervaring van Koolmeesje met medium Norah   Ervaring van Koolmeesje geplaatst op 7 oktober 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Norah  


Ervaringen van bezoekers met medium Norah
  Ervaring met medium Norah
  Lieve Norah, ik ben flabagasted. jij hebt echt een gave van boven gekregen. Zonder dat ik maar een woord zeg, weet jij het al. Sla jij de spijker op zijn kop. En je houd mij niet onnodig lang aan de lijn, zo fijn.




Ervaring van zonnetjuuh met medium Norah   Ervaring van zonnetjuuh met medium Norah   Ervaring van zonnetjuuh geplaatst op 7 oktober 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Norah  


Ervaringen van bezoekers met medium Norah
  Ervaring met medium Norah
  Een fijn en helder consult ontvangen van Norah. begripvol ,invoelend en duidelijk. heel fijn ,dank je wel. Liefs Koolmeesje.




Ervaring van Koolmeesje met medium Norah   Ervaring van Koolmeesje met medium Norah   Ervaring van Koolmeesje geplaatst op 6 oktober 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Norah  


Ervaringen van bezoekers met medium Norah
  Ervaring met medium Norah
  Bedankt Norah, u geeft me alles door wat voor mij correct aan voelt. U zegt het zoals het is en dat is een enorme ondersteuning. Bedankt hiervoor x.




Ervaring van xxx met medium Norah   Ervaring van xxx met medium Norah   Ervaring van xxx geplaatst op 29 september 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Norah  


Ervaringen van bezoekers met medium Norah
  Ervaring met medium Norah
  Norah bedankt voor het gesprek. Het voelt alsof je me heel lang kent omdat je alles benoemt zonder dat er over begin. je vertelde over het verleden en heden alsof je een vriendin bent die het van dichtbij meegemaakt hebt. Ik weet dat je gelijk hebt omdat je alles benoemde wat heeft bijgedragen aan mijn huidige positie in het leven. Veel mensen beweren helderziend te zien, maar bij twijfel ik geen moment omdat je gewoon dingen benoemt alsof je mijn gedachten en ziel kunt zien. Alsof je door mij ogen kijkt en voel wat ik voel en wat ik heb meegemaakt. Jouw gave is ECHT.




Ervaring van M met medium Norah   Ervaring van M met medium Norah   Ervaring van M geplaatst op 19 september 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Norah  


Ervaringen van bezoekers met medium Norah
  Ervaring met medium Norah
  Hoi Norah. Mijn WiFi viel uit. Wil zeker het gesprek afmaken.




Ervaring van M met medium Norah   Ervaring van M met medium Norah   Ervaring van M geplaatst op 17 september 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Norah  


Ervaringen van bezoekers met medium Norah
  Ervaring met medium Norah
  Pakt de energie waar je NU in zit heel zuiver op.
Ik heb mooie bevestigen mogen ontvangen, waardoor ik me verder mag /kan ontwikkelen.




Ervaring van Angelique met medium Norah   Ervaring van Angelique met medium Norah   Ervaring van Angelique geplaatst op 14 september 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Norah  


Ervaringen van bezoekers met medium Norah
  Ervaring met medium Norah
  Norah je hebt helemaal gelijk gekregen, ik heb de baan. Ik wil jou bedanken voor je adviezen en hulp op meerdere gebieden. Jij doe dit op een zeer liefdevolle en respectvolle manier. Ik houd jou uiteraard op de hoogte van het vervolg. Jij bent zeker een aanrader om een keertje te bellen.
Jurist.




Ervaring van Jurist met medium Norah   Ervaring van Jurist met medium Norah   Ervaring van Jurist geplaatst op 9 september 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Norah  


Ervaringen van bezoekers met medium Norah
  Ervaring met medium Norah
  Lieve Norah,

Ik heb je nu 2 keer gesproken.
De eerste keer gaf je aan dat je bij mij geen verhuizing zag en dat ik in het huis kon blijven. Paar dagen later werd inderdaad duidelijk dat ik in mijn huis kan blijven na einde relatie. Dit heb je heel goed gezien. Zo fijn dat is uitgekomen wat jij heel duidelijk bij me had aangegeven.

Zonder dat je het wist gaf je nu ook bij me aan dat je ziet dat ik ander werk krijg. Knap, want ik heb deze week een interne sollicitatie gedaan. En als jij het zegt heb ik er ook vertrouwen in dat ik de baan krijg. Ik laat het je weten.

Je wist me nog veel meer te vertellen.
Ik laat weten als ook die dingen uitkomen. Maar heb daar wel alle vertrouwen in.

Top consult. Jij kan heel veel zien en aanvoelen en het goed en duidelijk en rustig verwoorden. En hierin ook vertrouwen meegeven. Ook dingen die ik al voor mezelf wist, kon je ook zo opnoemen.

Nogmaals knap en voor mij in dit geval heel fijn.

Dankjewel en ik wens je een fijne dag.

Karin xx.




Ervaring van Karin met medium Norah   Ervaring van Karin met medium Norah   Ervaring van Karin geplaatst op 31 augustus 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Norah  


Ervaringen van bezoekers met medium Norah
  Ervaring met medium Norah
  Zojuist Norah gesproken. Erg aardig, rustig en meelevend. Ziet dingen snel. En naar mijn idee ziet ze het goed. Kan het zeker plaatsen. Erg knap. Dankjewel x.




Ervaring van Karin met medium Norah   Ervaring van Karin met medium Norah   Ervaring van Karin geplaatst op 20 augustus 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Norah  


Ervaringen van bezoekers met medium Norah
  Ervaring met medium Norah
  Norah, zo'n leuk, integer en eerlijk contact. Fijn de rust die er komt door een goed gesprek. Je vertaalt situaties heel helder, zodat er weer beweging komt en blokkades opgeheft worden.




Ervaring van Bibi met medium Norah   Ervaring van Bibi met medium Norah   Ervaring van Bibi geplaatst op 14 augustus 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Norah  


Ervaringen van bezoekers met medium Norah
  Ervaring met medium Norah
  Lieve norah, bedankt voor het fijne gesprek. Ik blijf vertrouwen houden dat alles goed komt met betrekking tot werk en de liefde. Ik hoop dat je voorspellingen uitkomen. Dit laat ik je zeker weten. Helaas waren de bel min op.




Ervaring van Angel met medium Norah   Ervaring van Angel met medium Norah   Ervaring van Angel geplaatst op 10 juli 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Norah  


Ervaringen van bezoekers met medium Norah
  Ervaring met medium Norah
  Beste Norah, ik heb hier al vele mensen gesproken op de lijn, maar ik moet eerlijk bekennen, dat u toch een van de veel betere bent. geen loze beloften waar men alle kanten mee op kan enz.U zegt duidelijk hoe de vork aan de steel zit, en alles wat u zei klopte ook helemaal . Top medium xxx.




Ervaring van Orphy met medium Norah   Ervaring van Orphy met medium Norah   Ervaring van Orphy geplaatst op 17 juni 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Norah  


Ervaringen van bezoekers met medium Norah
  Ervaring met medium Norah
  Hele vlotte babbel. Werkt door tot in de kern. Weet wat er nu is maar ook waar je naar toe gaat. Dit was aangenaam.




Ervaring van Bibi met medium Norah   Ervaring van Bibi met medium Norah   Ervaring van Bibi geplaatst op 12 juni 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Norah  


Ervaringen van bezoekers met medium Norah
  Ervaring met medium Norah
  Veel informatie over situatie, personen, achtergronden en toekomstige ontwikkelingen gekregen van Norah. Houd je niet onnodig aan de praat. Fijne, duidelijke gesprekspartner. Aanrader.




Ervaring van Leonora met medium Norah   Ervaring van Leonora met medium Norah   Ervaring van Leonora geplaatst op 31 mei 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Norah  


Ervaringen van bezoekers met medium Norah
  Ervaring met medium Norah
  Een hele zuivere medium. Een van de betere als het gaat om een open consult. Pakt echt de dingen op die er spelen. Bedankt voor de tips om te groeien in mijn spiritualiteit.




Ervaring van L met medium Norah   Ervaring van L met medium Norah   Ervaring van L geplaatst op 21 mei 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Norah  


Ervaringen van bezoekers met medium Norah
  Ervaring met medium Norah
  Hoi Norah,

Gisteren met je gesproken en het was heel bijzonder hoe jij, zonder vragen te stellen, goed de situatie en emoties kon omschrijven. Of de voorspellingen uitkomen is nog even afwachten, maar ik heb er alle vertrouwen in.

Veel succes .




Ervaring van Marina met medium Norah   Ervaring van Marina met medium Norah   Ervaring van Marina geplaatst op 20 mei 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Norah  


Ervaringen van bezoekers met medium Norah
  Ervaring met medium Norah
  Veel info in korte tijd. Legt de vinger direct op de wonde en slaat de nagel op de kop. Wat de toekomst betreft, woedt het afwachten. Alvast bedankt.




Ervaring van Lies met medium Norah   Ervaring van Lies met medium Norah   Ervaring van Lies geplaatst op 19 mei 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Norah  


Ervaringen van bezoekers met medium Norah
  Ervaring met medium Norah
  Norah, je hebt me verteld wat ik moest horen en niet wat ik wou horen. Het was even slikken maar het kwam overeen met wat er nu speelt in mijn omgeving. Dank je wel om eerlijk te zijn met mij en ik kijk uit naar je toekomst voorspellingen. Met vriendelijke groeten, L.L.




Ervaring van L.L. met medium Norah   Ervaring van L.L. met medium Norah   Ervaring van L.L. geplaatst op 12 mei 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Norah  



 

Ervaring over onze mediums plaatsen

Home

Mediums-nederland.nl - ervaring schrijven over medium
 
  Kies een medium Kies een medium:  
  Waardering overmedium Waardering:          
  Naam voor Mediums-nederland.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Mediums-nederland.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met medium Uw ervaring:  
  Code medium Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Mediums-nederland.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Medium worden