Home Ervaringen Nederland Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Mediums-nederland.nl


  Mediums uit Nederland voorspellen uw toekomst
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  mediums Daghoroscoop  Stier door  mediums Daghoroscoop  Tweelingen door  mediums Daghoroscoop  Kreeft door  mediums Daghoroscoop  Leeuw door  mediums Daghoroscoop  Maagd door  mediums
Daghoroscoop  Weegschaal door  mediums Daghoroscoop  Schorpioen door  mediums Daghoroscoop  Boogschutter door  mediums Daghoroscoop  Steenbok door  mediums Daghoroscoop  Waterman door  mediums Daghoroscoop  Vissen door  mediums
 
Maak een GRATIS medium-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen en feedback over onze mediums uit Nederland
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze mediums in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze mediums uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek medium?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per medium uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een medium en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek medium nalezen.

Alle ervaringen die je op mediums-nederland.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze mediums uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze mediums hier te plaatsen.

     

  Kies een medium en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met medium Gunter
  Ervaring met medium Gunter
  Beste Gunter, gisteravond u gesproken en u zei precies zelfde dingen als 3 maanden geleden. We gaan zien wat er gaat gebeuren. Bedankt voor uw geduld. Veel beterschap.

Xx.




Ervaring van N met medium Gunter   Ervaring van N met medium Gunter   Ervaring van N geplaatst op 2 mei 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met medium Sara
  Ervaring met medium Sara
  Beste Sara, ik heb je afgelopen week voor het eerst gebeld. Ik zal zeker je raad volgen wat roqya. Ik hou je op de hoogte als er ontwikkelingen zijn.

X s.




Ervaring van Slang met medium Sara   Ervaring van Slang met medium Sara   Ervaring van Slang geplaatst op 15 april 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Sara  


Ervaringen van bezoekers met medium Gunter
  Ervaring met medium Gunter
  Beste Gunter, heb u net gesproken en kan niks anders zeggen dat u geweldig bent.eerlijk en vriendelijk zo kan ik u omschrijven. De moeite waard om te bellen. Bedankt dat u ook voor mijn zus ging kijken. Klopte helemaal. Ik hou u op de hoogte van alles.

Fijne avond nog.




Ervaring van Naz met medium Gunter   Ervaring van Naz met medium Gunter   Ervaring van Naz geplaatst op 18 maart 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met medium Exena
  Ervaring met medium Exena
  Beste Xena, heel knap wat u allemaal vertelde over verleden. Ik kon het gesprek niet afmaken omdat mn credit op was. Ben erg benieuwd of het besef gaat komen.




Ervaring van Woensdag met medium Exena   Ervaring van Woensdag met medium Exena   Ervaring van Woensdag geplaatst op 14 maart 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Exena  


Ervaringen van bezoekers met medium Gunter
  Ervaring met medium Gunter
  Beste Gunter, wat bent u goed. Alleen met mijn geboortedatum vertelde u mij zoveel. Ik was verbaasd toen u vroeg of hij iets met voetbal doet. Dat is zo specifiek.en ik heb u niks verteld over hem. Ik hoop dat de rest zal verlopen zoals u zei. Hou u op dr hoogte.




Ervaring van S met medium Gunter   Ervaring van S met medium Gunter   Ervaring van S geplaatst op 24 februari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met medium Christelle
  Ervaring met medium Christelle
  Heb u gebeld ivm mijn zus. en wat u vertelde over haar verleden klopte allemaal. Ben erg benieuwd of het gaat lopen zoals u zei/zag. Hou u op de hoogte.




Ervaring van Zus met medium Christelle   Ervaring van Zus met medium Christelle   Ervaring van Zus geplaatst op 22 februari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Christelle  


Ervaringen van bezoekers met medium Exena
  Ervaring met medium Exena
  Beste Xena,ik viel weg en kon geen afscheid nemen. Bedankt voor uw tijd en eerlijkheid. Ik laat u weten zodra er ontwikkelingen zijn. U bent heel goed in wat u doet. Dingen die u mij vertelde zonder informatie van mij kon u niet weten. Echt super bedankt.
Xx.




Ervaring van Late klant /verbroken verloving met medium Exena   Ervaring van Late klant /verbroken verloving met medium Exena   Ervaring van Late klant /verbroken verloving geplaatst op 15 februari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Exena  


Ervaringen van bezoekers met medium Pearl
  Ervaring met medium Pearl
  Hi Pearl, vandaag jou gesproken en ben benieuwd of alles gaat lopen zoals je het zag( stiekem hoop ik dat nog goed gaat komen). ik viel weg dus ik ga je nog terugbellen om te vragen wat ik er precies mee moet doen.




Ervaring van Sedaf met medium Pearl   Ervaring van Sedaf met medium Pearl   Ervaring van Sedaf geplaatst op 13 februari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Pearl  


Ervaringen van bezoekers met medium Annelys
  Ervaring met medium Annelys
  Heb u vandaag voor het eerst gesproken. Vond het fijn dat ik zelf niks hoefde te vertellen. De belangrijke dingen kwamen vanzelf naar boven. Aangezien ik dingen los aan laten ben, had ik niet verwacht dat mijn ex verloofde in mijn kaarten te zien zou zijn. Ik heb u beloofd het te laten weten.




Ervaring van Zondag met medium Annelys   Ervaring van Zondag met medium Annelys   Ervaring van Zondag geplaatst op 12 februari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Annelys  


Ervaringen van bezoekers met medium Gunter
  Ervaring met medium Gunter
  Beste Gunter, ik heb u woensdag (00:10 uur) gesproken en mijn mond viel open. Ik wist niet wat ik moest vragen omdat u zelf met allemaal informatie kwam die u niet kon weten. Excuses dat ik wegviel,crediet was op en heb het gesprek niet af kunnen maken. Ik hou u op de hoogte. Ik hoop dat u weet u ik ben.

Bedankt.




Ervaring van Sprakeloos persoon met medium Gunter   Ervaring van Sprakeloos persoon met medium Gunter   Ervaring van Sprakeloos persoon geplaatst op 4 januari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met medium Cassandra
  Ervaring met medium Cassandra
  Hi Cassandra, ik heb je in het weekend gebeld en was best verbaasd. U gaf aan dat ie rugpijn heeft (Duitsland), maar daarnaast nog andere dingen die nog moeten blijken. Ik laat u weten.




Ervaring van ss met medium Cassandra   Ervaring van ss met medium Cassandra   Ervaring van ss geplaatst op 18 december 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met medium Mieke
  Ervaring met medium Mieke
  Wat een lieve stem heb jij Mieke. Het gaf me onmiddellijk rust. Ik kon mijn verhaal aan je kwijt en je gaf onmiddellijk inzichten die ik niet had gezien. Leuk om weer het positieve te zien en morgen begin ik de dag vol goede moed. Je hebt me goed energie gegeven.




Ervaring van Jolanda met medium Mieke   Ervaring van Jolanda met medium Mieke   Ervaring van Jolanda geplaatst op 9 april 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Mieke  


Ervaringen van bezoekers met medium Olga
  Ervaring met medium Olga
  Bedankt Olga,Jij hebt me een aantal leuke mededelingen doorgegeven en die zijn uitgekomen. Ik heb echt naar mijn zin bij mijn nieuwe baan en ik geniet weer van het leven.
Nogmaals bedankt en misschien tot ziens
-)M




Ervaring van Mevr -) M met medium Olga   Ervaring van Mevr -) M met medium Olga   Ervaring van Mevr -) M geplaatst op 21 maart 2011
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met medium Olga
  Ervaring met medium Olga
  Hoi Olga,

U bent top met uw voorspellingen, tot nu toe altijd uitgekomen.
Hartelijk dank!!

groetjes,
S...






Ervaring van S met medium Olga   Ervaring van S met medium Olga   Ervaring van S geplaatst op 12 februari 2011
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  



 

Ervaring over onze mediums plaatsen

Home

Mediums-nederland.nl - ervaring schrijven over medium
 
  Kies een medium Kies een medium:  
  Waardering overmedium Waardering:          
  Naam voor Mediums-nederland.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Mediums-nederland.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met medium Uw ervaring:  
  Code medium Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

1
 
 

       
  Copyright © 2008 -
Mediums-nederland.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Medium worden